It is currently Thu Oct 18, 2018 3:14 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 5:57 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 1:37 am
Posts: 47
I am just wondering how many people have the MMC64 and RetroReplay connected at the same time. I cann't seem to get the RR to work while using the MMC64. Maybe it is a ROM and BIOS conflict. What versions are working good for you guys.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 12, 2006 11:36 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 11:34 pm
Posts: 9
I have the same problem.

But it works if I reset 1-10times...

Sometimes it works right away.


When using a original Action Replay it crash.

I guess there is a problem with MMC, loose solder point etc.
I will try more, or send it back to Jens for a new one.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 13, 2006 12:10 am 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 10:10 am
Posts: 177
Any REU-compatible version should work, so original AR ROMs won't.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group