It is currently Wed Jun 20, 2018 7:06 am

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Feb 23, 2010 6:34 pm 
Offline

Joined: Fri Oct 23, 2009 8:11 am
Posts: 16
Hi!

I have problems to going back to root directory at accessing SD-card directly.
Command "CD:.." is not problem, works.

But command "CD:/" works not - in manual is written this pattern.

So, I tried alternatives e.g.:

"CD://"
"CD/"
"CD//"
"/"
"//"

but never it was successful.

Can anybody explain me how to use command back to root?

Thanks for every helps.

Miro


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Feb 24, 2010 4:07 pm 
Offline

Joined: Wed Aug 30, 2006 9:03 am
Posts: 16
I saw that you've posted the same question here, on the 1541 Ultimate forums, and on Commodore 128 Alive. How about posting to the most relevant forum first (in this case the 1541 Ultimate forum), and then, if you get no satisfactory answer, post to another forum? It gets slightly annoying to see the same posts over and over when logging in to different forums.

Just some friendly advice.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group