It is currently Tue Aug 21, 2018 2:05 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: RR 3.8b NTSC
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 10:07 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 9:04 am
Posts: 116
Location: Germany / 88471
did anyone of you NTSC-users encounter the following problem with the 3.8b ROM (NTSC):

When typing TOOL to save the FlashUtil, the Computer hangs up in an endless loop never fininshing writing to disk...

I cannot test with a real NTSC machine - only with Vice in NTSC Emulation.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 10:23 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 11:47 am
Posts: 112
*afaik* the broken saver in the ntsc version is a known bug. (however, i wouldnt trust vice at all when it comes to ntsc)

_________________
http://hitmen.eu


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 10:54 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 9:04 am
Posts: 116
Location: Germany / 88471
ok, but so it is most likely a bug... that's waht i needed to know - thanks.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 16, 2006 11:23 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 1:37 am
Posts: 47
Yes, that is a bug. From what I heard it should hopefully be fixed soon. If you need the current flash program you can download it from my site. Unless it is on this one.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 1:23 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Jan 11, 2006 12:22 pm
Posts: 865
Hmm.. Just to clearify things: The old FlashUtility v0.05 works on all except the red board, right? And if I understand it correctly the latest Hannenz patched 3.8 works with all boards?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 2:25 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 9:04 am
Posts: 116
Location: Germany / 88471
i hope so ;)
at least it works on all red boards, that's for sure (but i think it should work on all!)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 4:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 12, 2006 2:43 pm
Posts: 23
Location: Sweden
That's what I figured out too :)
Got my red shine flashed after some rounds in the ring.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 4:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jan 12, 2006 2:43 pm
Posts: 23
Location: Sweden
That's what I figured out too :)
Got my red shine flashed after some rounds in the ring.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 17, 2006 9:44 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 1:37 am
Posts: 47
The red board can only use the 3.8. But, the 3.8patched version does not work for me. I had to use the original 3.8. With Bank 1 empty it shows a garbled header and will not clear the bank.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:03 am 
Offline
Site Admin

Joined: Wed Jan 11, 2006 12:22 pm
Posts: 865
On what board could you not use the 3.8P (patched) ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 2:59 am 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 1:37 am
Posts: 47
Red Board.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 9:30 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 9:04 am
Posts: 116
Location: Germany / 88471
Huh?!
The 3.8P's FlahUtility was patched by me to EXPLICITLY work on the red- board-RRs!
And it works fine with mine.
@65coupie6: what problem do you have with the FlashUtility 3.8P???

EDIT: Just tested:

* loaded FlashUtility 3.8P & run
* cleared Bank 1
* (Re-)Flashed it with RR3.8P-ROM

everything ok with my red board!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 18, 2006 10:32 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 1:37 am
Posts: 47
I will try it again and see what happens. This is with a new board not flashed with anyting on Bank 1. I have to flash all the ones I have to the NTSC ROM before I sell them so I will see what happens.

EDIT:
Ok I tried it on a few other boards and it works fine. It might have just been that board or maybe me (Most likely it was me :) )

So when is someone going to work on a patched 3.8b NTSC ROM ;)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 19, 2006 6:27 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2006 9:04 am
Posts: 116
Location: Germany / 88471
thanx for re-checking! I am glad that there is no mistake in the 3.8P ROM!

I wanted to do a patched NTSC-ROM 3.8P, but (this is why i started this thread) there IS a bug in the Saver (that saves the FlashUtility to Disk by TOOL), which I cannot fix.
I had contact with Count0 and he said this will be fixed with the next update, whenever that will be.
You'll have to use the FlashUtility 3.8P as stand alone so long...


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group